• Home
  • Laatste nieuws
  • OKNygaard (idverde DK) eerste B Corp-gecertificeerde hoveniersbedrijf EU
Nieuws
Bianca Senssen
Bianca Senssen

KAM Coördinator, idverde Nederland
T: 0411 60 20 36

10 november 2022

OKNygaard (idverde DK) eerste B Corp-gecertificeerde hoveniersbedrijf EU

OKNygaard (onderdeel van idverde DK) is B Corp gecertificeerd. Dit betekent dat we werken voor het welzijn van de samenleving, het milieu, onze medewerkers en de lokale gemeenschap – en dit kunnen documenteren.  

B Corp

In oktober 2022 behaalde OKNygaard zijn B Corp-certificering na een jaar intensief werk. Met de certificering in huis laat de idverde groep haar betrokkenheid bij de samenleving en het milieu zien. We zetten onze vakkennis elke dag in om betere omstandigheden te creëren voor de biodiversiteit en het klimaat, die sterk onder druk staan ​​- en tegelijkertijd zorgen we voor goede omstandigheden voor onze medewerkers en groei in de lokale gemeenschap. Bij OKNygaard geloven we dat ondernemen en duurzaamheid hand in hand gaan. 

B Corp is een door derden gecontroleerde certificering en het is de garantie van onze klanten, leveranciers, zakenpartners en de samenleving dat we onze doelen kunnen waarmaken. Meer informatie over OKNygaard en B Corp  

 

10 Duurzame Doelstellingen

Met deze certificering zijn we weer een stap dichterbij het realiseren van onze 10e Duurzame Doelstelling:  Wij behalen als eerste Europees bedrijf in de groensector de B Corp Certificering met als KPI dat alle idverde-bedrijven in 2024 gecertificeerd zijn. 

Bianca Senssen
Bianca Senssen

KAM Coördinator, idverde Nederland

T: 0411 60 20 36
E: bianca.senssen@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws