Persbericht
10 februari 2020

Tweejarig contract onderhoud sportvelden gemeente Nijmegen

Sport en spel zijn sociale bouwstenen die ons verbinden. Om het maximale uit sport te halen, moet een sportpark goed onderhouden worden. De gemeente Nijmegen begrijpt deze noodzaak en wil sporters in haar gemeente optimaal faciliteren.

 

Op 28 januari hebben de gemeente Nijmegen en BTL Realisatie, vestiging Venray, een groot onderhoudscontract ondertekend. BTL Realisatie zal tot eind 2021 alle 35 natuurgrassportvelden in de gemeente onderhouden. Concreet worden de sportvelden dagelijks onderhouden en  gemaaid, wordt het overige groen op de diverse parken onderhouden en vindt er jaarlijks renovatie onderhoud plaats.

Trots

Projectleider Michiel Cox is bijzonder trots op dit contract. “De keuze voor BTL is gemaakt op basis van onze kwaliteit en duurzaamheid. Net als de gemeente Nijmegen vinden we innovatie en duurzaamheid erg belangrijk en tijdens onze werkzaamheden is hier dan ook volop aandacht voor.” We hebben gekozen voor een aanpak waarbij we de uitdagingen samen met de gemeente gaan aanvliegen. Hierbij kijken we dan naar de duurzaamste uitvoeringstechnieken waarbij de kwaliteit een vereiste is en blijft.

Onderhoud Nijmegen

Langdurige samenwerking

Mocht de samenwerking goed verlopen, dan is er de mogelijkheid dat het contract met 2 jaar verlengd wordt. Cox: “Voor ons dus zaak om onze expertise te laten gelden en aan te tonen dat BTL de partner is op het gebied van sport.”

Onderdeel van de idverde groep

idverde is de onbetwiste leider van de Europese groensector. De groep opereert op dit moment in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Nederland (BTL, part of idverde). Ruim 7.000 collega’s werken dagelijks aan een groene omgeving waarin iedereen zich prettig voelt. Met een omzet van 700 miljoen euro, is idverde de onbetwiste leider van de Europese groensector.

Onderhoud Nijmegen klein

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws