Nieuws
Janneke van den Brandt
Janneke van den Brandt

Werkvoorbereider, idverde Realisatie
T: 06 23 93 51 60

15 maart 2018

Zonnige boomfeestdag in Dordrecht!

De weergoden waren ons niet altijd even goed gezind tijdens de aanleg van de tuin bij Het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Door vorst hebben de werkzaamheden een tijdje stil gelegen en dan komt de einddatum van 1 april snel dichterbij. Gelukkig scheen de zon op woensdag 14 maart tijdens de Nationale Boomfeestdag! Samen met de wethouder van Dordrecht (Piet Sleeking) en 175 leerlingen van basisschool De Horizon hebben we bomen geplant.

boomfeestdag, onderwijsmuseum, dordrecht

Samen aan de slag

De bomen die de grond in gingen waren meerstammige Ailanthus altissima’s en er is een haag van Fagus sylvatica geplant. Met een beetje hulp van onze kraan is het plantgat gegraven en de boom naar zijn plek gebracht. Vol enthousiasme hebben de leerlingen samen met de wethouder de boom geplant en het plantgat dichtgemaakt. Uiteraard was er voor alle kinderen een kleine verrassing namens BTL en Waardkracht.

Met de einddatum in zicht, krijgt het onderwijsmuseum steeds meer vorm. Volgende week worden de vaste planten aangebracht, een kleurenpalet bij de strakke belijning van betonplaten. Wij kunnen niet wachten tot deze tuin in bloei staat!

Janneke van den Brandt
Janneke van den Brandt

Werkvoorbereider, idverde Realisatie

T: 06 23 93 51 60
E: Janneke.v.d.Brandt@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws