Nieuws
Ron Schraven - 2020
Ron Schraven

Hoofd Boomziekten & Aantastingen, idverde Bomendienst
T: 06 20 96 31 62

03 mei 2021

idverde Bomendienst lanceert digitale boomziektenkalender

Bomen zijn onmisbaar voor ons leefklimaat. Ze geven beschutting, zorgen voor sfeer, de lucht wordt schoner en de temperatuur in steden worden aangenamer. Maar ook de wortels onder de grond zijn belangrijk voor de waterhuishouding in steden en dorpen. Bomen brengen de bebouwde omgeving tot leven en vormen de ruggengraat van ons landschap. Duurzaam en efficiënt boombeheer vraagt daarom om een nauwkeurige en planmatige aanpak. Elke dag van het jaar heeft zijn eigen aandachtspunten als het gaat om ziektebeheersing, aantastingen en verzorging van bomen.

Boomziektenkalender kwartaal 2

idverde Bomendienst is de specialist voor uw boomspecifieke vraagstukken. Op alle dagen van het jaar geven wij advies en verzorging aan bomen, om ziekte en aantastingen te voorkomen. Om een handje te helpen wanneer welke verzorging nodig is introduceert idverde Bomendienst de boomziektenkalender van kwartaal 2. Via de kleurenkaart in de kalender ziet u direct op welke boomziekten of -aantasting u alert moet zijn en wat er moet worden gedaan.

Denk aan preventie

In maart is de lente van start gegaan en afhankelijk van het weer worden insecten actief. Denk daarom aan preventie. Vanwege de kou in april, worden dit jaar de eerste iepen begin mei geïnjecteerd. Maar ook andere bomen hebben aandacht nodig. Benieuwd welke stappen je dit kwartaal moet ondernemen? Download hieronder de boomziektenkalender van kwartaal 2.

Boomziektekalender

Wilt u meer weten over boomziekte en -aantastingen in kwartaal 2? Download dan onze kalender.

Download brochure
test test
Ron Schraven - 2020
Ron Schraven

Hoofd Boomziekten & Aantastingen, idverde Bomendienst

T: 06 20 96 31 62
E: ron.schraven@idverde.nl

“Kennis verbinden met de praktijk is waar wij de meerwaarde vinden en toepassen.”

Laatste nieuws

Meer nieuws