Persbericht
Arjan Dans
Arjan Dans

Vestigingsmanager, idverde Realisatie
T: 06 51 50 33 00

15 maart 2021

idverde Realisatie, Den Haag verhuist!

Na 22 jaar gevestigd te zijn aan de Waterpas in Den Haag verhuist idverde Realisatie, Den Haag B.V. (voorheen Verboon Groen & GWW) naar een nieuw pand. Het team van zo’n 49 medewerkers is vanaf 22 maart 2021 gevestigd op de Katwijkerlaan 113 in Pijnacker (regio Haaglanden). ‘’Op deze nieuwe locatie kunnen wij onze expertises in groen, GWW, bodemsanering, verhuur en gladheidsbestrijding nog verder uitbouwen’’, aldus Arjan Dans, vestigingsmanager idverde Realisatie, Den Haag.

idverde Realisatie, Den Haag is gespecialiseerd in groen en infra. De organisatie werkt voor zeer uiteenlopende partijen zoals overheden en waterschappen, maar ook zorginstellingen en scholengemeenschappen. In de afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. Dans: “Inmiddels bestaat ons team uit 49 vaste medewerkers, werkzaam in de binnen- en buitendienst. Het aflopen van ons huidige huurcontract was daarom een uitgelezen kans om te verhuizen naar het grotere pand en terrein aan de Katwijkerlaan.”

Onze nieuwe contactgegevens (vanaf 22 maart 2021)

  • Bezoek- en postbusadres: Katwijkerlaan 113
  • Postcode en plaats: 2641 PE Pijnacker
  • Telefoon: 070 307 30 60
  • E-mail: denhaag@idverde.nl

Centraal in de Randstad

De nieuwe locatie in Den Haag biedt nieuwe mogelijkheden in een inspirerende en dynamische omgeving. “Pijnacker ligt tussen grote metropolen als Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer en vormt daarmee een goede uitvalsbasis voor samenwerken met onze bestaande én nieuwe klanten”, aldus Dans.

Op het terrein zijn vanaf eind maart een kantoor, werkplaats, en grote loods van ruim 2.100 m2 gevestigd. Ook is er een groot buitenterrein voor opslag. Het terrein wordt gedeeld met de verhuurder Meersma Pijnacker. Door samen op één terrein te zijn gevestigd, kan er een mooie samenwerking ontstaan.

Verandering

Ook op de nieuwe locatie biedt idverde Realisatie, Den Haag haar vertrouwde dienstverlening: verhuur van materieel en personeel, groenwerkzaamheden, GWW-werkzaamheden, sanering en gladheidsbestrijding. Dans: “Natuurlijk is iedereen zodra het weer veilig kan, van harte welkom om deze nieuwe plek ook eens te beleven!”

idverde Realisatie, Den Haag in actie

Arjan Dans
Arjan Dans

Vestigingsmanager, idverde Realisatie

T: 06 51 50 33 00
E: arjan.dans@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws