Beheer, onderhoud & gladheidsbestrijding

Vind onze expert bij u in de buurt

Wat je aandacht geeft groeit

Natuurlijk wilt u dat een vakman het beheer en onderhoud van uw buitenterrein uitvoert. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen niet alleen uitblinken in hun vak, maar ook in communicatie, organisatievermogen en het nakomen van afspraken. Zo kunnen we u écht compleet van dienst zijn.

4_Brug stuwweg
Nieuws

Tijdelijke brug aan de Stuwweg in Maastricht open voor verkeer na zorgvuldige constructie

Lees meer
Foto homepage Stuwweg
Nieuws

Start herstelwerkzaamheden na hoogwaterschade bij Stuwweg Maas

Lees meer

Een greep uit onze projecten

Groener wonen bij Rochdale
Rochdale
Bekijk project
Groene herontwikkeling voormalige Ford Fabrieken in Genk, België
THV Ford 2020
Bekijk project
Westfield Mall of the Netherlands zorgt voor een veilige buitenruimte bij winters weer
Westfield Mall of the Netherlands
Bekijk project
Herstel antistuifmaatregelen Maasvlakte Rotterdam
Eneco
Bekijk project
Bloembollen planten en bomen rooien in Hoefijzer Rotterdam
Havenbedrijf Rotterdam
Bekijk project
Terreinonderhoud gehandicaptenzorg
De Zijlen
Bekijk project

Waardeverhoging

Beheer en onderhoud draait om het behoud van de uitstraling en de kwaliteit van de buitenruimte zoals u die voor ogen heeft. Wij hebben dan ook altijd uw wensen en gebruikerseisen voorop staan. Als buitenspecialisten kijken wij continu naar het totaalplaatje. Wij signaleren in uw buiteninrichting wat werkt of nog beter kan. Zo zorgen wij vanuit onze expertise voor een waardeverhoging van uw buitenruimte.

Actueel inzicht

Dankzij onze integrale aanpak heeft u voor uw buitenterrein één aanspreekpunt voor al uw beheer- en onderhoudstaken. Met behulp van digitale technieken zorgen we ervoor dat u meer grip krijgt op uw beheer en onderhoud. Wij bieden via onze app en andere interactieve communicatiemiddelen actueel zicht op uw onderhoudssituatie en verbetermogelijkheden. U kunt zelfs 24/7 meekijken op projecten.

Uw betrouwbare partner bij gladheidsbestrijding

Bij acute situaties, zoals gladheid is het fijn om een betrouwbare partner aan je zijde te hebben die nakomt wat hij belooft. Voor gladheidsbestrijding zijn wij 24 uur per dag bereikbaar. We beschikken over een groot en modern wagenpark om zout te strooien en gladheid te bestrijden. Met speciale auto’s strooien we op parkeerdekken en andere locaties met beperkingen voor hoogte en gewicht. Gladheid bestrijden we zowel machinaal, als handmatig. We beschikken over speciale dooimiddelen die vriendelijker zijn voor gazons, beplanting en natuurstenen vloeren. Ook verzorgen wij zoutkisten en desgewenst de opslag van strooizout in de zomer. Met pekelsproeiapparatuur bestrijden we de gladheid op duurzame wijze. Wanneer er sprake is van sneeuwval maken we gebruik van diverse sneeuwschuivers en doen dit zowel machinaal, als handmatig. Sneeuwschuivers zijn vanuit idverde Ralisatie, Den Haag ook te huur. Sneeuw kunnen we opladen en afvoeren van uw terrein.

Samen de beste oplossing vinden

Een goed verzorgd buitenterrein zegt veel over de kwaliteit en uitstraling van uw bedrijfsvoering. een complete dienstverlening wordt gegarandeerd met de aanvullende expertises van idverde Advies en idverde Bomendienst. We zijn er dan ook niet alleen voor de groenvoorziening, we kijken ook naar duurzame oplossingen en beoordelen uw terrein vanuit onze kennis en ervaring op onder andere: veiligheid, representativiteit, gebruiksmogelijkheden, levensduur, investerings- en onderhoudskosten.

U kunt bij ons terecht voor onder meer

  • Beheer op basis van bewonerstevredenheid
  • Integreren van flora- en faunamaatregelen
  • Beheerconcepten
  • Integraal onderhoud
  • Gladheidsbestrijding

Ontmoet onze experts

MicrosoftTeams-image
Frank van Genechten

Werkvoorbereider

T: +31 40 255 35 77
E: frank.v.genechten@idverde.nl

“"Groen, veel meer dan alleen een kleur" ”
Al onze experts