Vaste planten

Vind onze expert bij u in de buurt

Fleurons! het vasteplantenconcept van idverde

U wilt meer kleur, betere sfeer en een veranderend beeld gedurende het seizoen? Dan is gebruik van ons vasteplantenconcept Fleurons! de oplossing. De voordelen zijn groot: hogere belevingswaarde, versterking van de identiteit van uw buitenruimte en daarbij een verhoging van de biodiversiteit. Door een uitgekiend gebruik van plantensoorten en de juiste grondbewerking groeit het plantvak sneller dicht, ontstaat er minder onkruiddruk en worden de beheerkosten lager.

Roucouleur Vught
Nieuws

Prachtige kleuren in nieuwe tuin Roucouleur Vught

Lees meer

Een greep uit onze projecten

Landgoed Roucouleur in Vught krijgt groene make-over
vb&t Projectmanagement
Bekijk project
Kleurrijke tuin voor studenten bij Rijksmonument
Stichting Studenten Huisvesting Nijmegen (SSH&)
Bekijk project
Herinrichting zorgtuinen
Zorggroep Elde Maasduinen
Bekijk project
Aanleg daktuin op bestaand dak
DvM b.v.
Bekijk project
Herinrichting Bastion
Cromwell Property Group
Bekijk project
Herinrichting voorterrein Parc Glorieux
VVE Parc Glorieux
Bekijk project

Fleur Robuste®

Fleur Robuste ® gaat uit van grote groepen vaste planten in verschillende combinaties met een kleurrijke en robuuste uitstraling. Door de keuze van sterke soorten is er snel sprake van een verfraaiing van de plantsoenen, en draagt bij aan een jarenlang verzorgd en kleurrijk beeld.

Expertise - Vaste planten - Fleur Robuste - 1
©Lageschaar
©Lageschaar

Fleur Dansante®

Fleur Dansante® maakt ook gebruik van grote groepen vaste planten in een repeterende uitvoering aangevuld met bloembollen. Uitgekiend gebruik van siergrassen geven een levendig beeld door het hele seizoen. Van voor- tot najaar altijd boeiend.

Prairie Garden®

Bij Prairie Garden® krijgt u planten in kleine groepen in verschillende combinaties verspreid over het plantvak. Een heel natuurlijk beeld. Dat is het kenmerk van Prairie Garden®. Prairie Garden® heeft ook een hoge belevingswaarde en is door haar diversiteit zeer aantrekkelijk voor bijen, vlinders en andere insecten.

Expertise - Vaste planten - Prairie Garden

Een uitgekiend concept

Kwaliteit wordt geboden door onze werkmethode binnen dit concept. Met een vaste partner, vasteplantenkwekerij Lageschaar verzekeren wij ons van een goede start. Jarenlange ervaring met kennis over vaste planten en een optimale soortensamenstelling dragen hieraan bij. Een perfect antwoord op standaardinrichting en op naar fleurig groen.

Voordelen van Fleurons!

  • Totaalconcept (ontwerp, uitvoering en nazorg)
  • Grote bijdrage aan waarde van uw groen
  • Vaste prijs per m2
  • Onderhoudsarm en verrassend
  • Drie types met veel variatie