Nieuws
Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland
T: +31 411 62 20 36

14 augustus 2023

Prachtige kleuren in nieuwe tuin Roucouleur Vught

Het rijksmonument Roucouleur in Vught heeft eind 2022/ begin 2023 een opknapbeurt gekregen en is vervolgens ingezet voor zakelijke doeleinden. De tuin eromheen kreeg ook een groene make-over. Wirtz heeft het ontwerp gemaakt en idverde Realisatie, vestiging Haaren kreeg de opdracht van vb&t Projectmanagement om de buitenruimte in te richten met veel nieuwe beplanting, extra bomen, beregeningsinstallatie, parkeergelegenheden, wandelpaden met verlichting en een grote vijver voor de ingang.

Afgelopen week is Joost Duin (Projectleider bij idverde Realisatie, vestiging Haaren) langsgegaan om te kijken hoe de beplanting erbij staat in de bloeiperiode: ‘’Het is prachtig geworden! Ik ben trots op mijn team die hieraan gewerkt heeft.’’

Meerjarig ondehoud

De aanleg van de buitenruimte is dusdanig prettig verlopen voor alle partijen, dat idverde Realisatie, vestiging Haaren ook de opdracht heeft gekregen om het meerjarig onderhoud te verzorgen voor Roucouleur. Duin: ‘’Het onderhoud wordt o.a. uitgevoerd met onze nieuwe elektrische werkbus en -materialen.’’ In de markt van groenonderhoud is er een toenemende vraag naar emissieloze machines en wij als bedrijf voeren dit door in ons beleid met onze duurzame doelstellingen. Zo zorgen wij ervoor dat we onze CO-2 uitstoot verminderen. We investeren daarom o.a. in duurzame technologie en innovaties voor duurzame oplossingen. Samen met onze klanten dragen we bij een betere en duurzamere toekomst.

Het project in beeld

Suzanne 240 x 240
Suzanne Klerkx

Medewerker Marketing en Communicatie, idverde Nederland

T: +31 411 62 20 36
E: suzanne.klerkx@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws