Uw branche

Square_Brochure_groener-leven@2x
Brochure Groener leven

Meer waarde door groen

Wij zien overal ruimte voor groen. Van daktuin tot speeltuin, van bedrijventerrein tot vakantiepark, van woonwijk tot natuurgebied. Groen is belangrijk voor onze leefomgeving. idverde heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende projecten en weet binnen elke branche waarde toe te voegen voor gebruikers en omgeving. Wij noemen dat Groener leven.

Groener bouwen
headerafbeelding-branche-1

Investeren in waarde

Of het nu gaat om woning- of utiliteitsbouw, bouwprojecten scoren beter als groen een integraal onderdeel is. Groen zorgt ervoor dat projecten beantwoorden aan de eisen van deze tijd, zoals duurzaamheid en leefbaarheid, maakt gebouwen mooier en voegt waarde toe aan projecten.

Ontdek groener bouwen

Groen op recept

Groen en zorg zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een doordachte groene omgeving is gezond, uitnodigend en rustgevend. Het ondersteunt het zorgproces en geeft uw zorginstelling meerwaarde.

Ontdek groener zorgen
Groener zorgen
1380x780-groener-zorgen
Groener leren
Groener-spelen-1380x780

De toekomst begint hier

Van kinderopvang tot hoger onderwijs. Wij maken van uw buitenruimte een duurzame ontmoetingsplaats waar iedereen kan spelen, sporten, ontspannen en leren.

Ontdek groener leren

Waardevoller wonen met groen

Een groene woonomgeving geeft elke woonwijk meerwaarde, ook in financiële zin. Groen vergroot het woongenot. De juiste aanpak, van ontwerp tot onderhoud, draagt bij aan de leefbaarheid.

Ontdek groener wonen
Groener wonen
1380x300-headerafbeelding-branche-6-2
Groener ontspannen
headerafbeelding-branche-3

Rustgevend en uitdagend

Ontspannen in een groene omgeving. Die rust geeft of juist uitdaagt. Dat verlangen we van recreatie en vrijetijdsbesteding. idverde helpt de belevingswaarde en tevredenheid van uw gasten vergroten.

Ontdek groener ontspannen

Inspirerend imago

Een bedrijventerrein met inspirerende inrichting en goed onderhouden buitenruimte straalt af op bedrijven in de omgeving. Niet alleen goed voor het imago, ook stimulerend voor medewerkers.

Ontdek groener werken
Groener werken
headerafbeelding-branche-5
Groener sporten
1080x780-voetbal-flipped

Waarde van sport maximaal benutten

Sport verbindt mensen. Haal het maximale uit een sportveld met professioneel advies over ontwerp, aanleg en onderhoud. Wie de maatschappelijke waarde van sport maximaal benutten, heeft oog voor het spel, de spelers én de omgeving.

Ontdek groener sporten

Brochure Groener leven

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden die idverde u kan bieden? Download dan onze brochure Groener leven.

Download brochure
Square_Brochure_groener-leven@2x