Boomverzorging

Vind onze expert bij u in de buurt

De noodzaak van boomverzorging

Het schijnt dat er zo’n 160 miljoen bomen staan in Nederland. Deze bomen dragen bij aan een gezonde leefomgeving voor ons allen. Sommige bomen kunt u rustig laten groeien en hun gang laten gaan. Maar in een intensief benut land als het onze lukt dat meestal niet en is periodiek boomonderhoud gewoon noodzaak.

Boomonderhoud zorgt voor een veilige omgeving

Boomonderhoud komt veelal voort uit veiligheidsoverwegingen. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw bomen zorgen voor overlast of voor onveilige situaties. Goed onderhoud uitvoeren draagt bij aan een veilige omgeving. En goed boomonderhoud betekent dan vooral snoeien op het juiste moment, uitgevoerd door vakbekwame mensen. Onze ervaren boomverzorgers zijn overal in Nederland actief, dus ook bij u in de buurt.

Toekomstgericht en duurzaam boombeheer

Toekomstbestendigheid, duurzaamheid, diversiteit. Actuele begrippen die je vanuit een ontwerpopgave kunt beetpakken, maar ook vanuit beheer en onderhoud. Adequaat beheer, periodiek en op het juiste moment en met de juiste ingreep zorgt namelijk voor gezonde, goed groeiende bomen. Deze bomen gaan langer mee en dragen daardoor bij aan een duurzame, toekomstbestendige omgeving. Dat is óók investeren in groen!

Kennis en vakmanschap overal inzetbaar

idverde Realisatie heeft jarenlange ervaring in het onderhoud en verzorgen van complete bomenbestanden van onder andere (middel)grote gemeenten. idverde Realisatie heeft verschillende vestigingen verspreidt over het hele land. Hierdoor is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Sommige specifieke situaties of vraagstukken vragen nog meer specialistische kennis over bomen. Hiervoor werken wij veel samen met de experts van idverde Bomendienst als het gaat om bijvoorbeeld verplanten van grote en kleine bomen, groeiplaatsverbetering, boomtechnisch advies of het voorkomen of bestrijden van boomziekten en -aantastingen.

Een greep uit onze projecten

Groener ontspannen bij Oudega aan het water
Gemeente Smallingerland
Bekijk project
Foto gemaakt door Actief Media ©
Inventarisatie bomen langs de Maas
Rijkswaterstaat
Bekijk project
400 nieuwe bomen voor Europaweg Doetinchem
Gemeente Doetinchem
Bekijk project
Verwijderen rode beuk op binnenterrein
Rijksvastgoedbedrijf
Bekijk project
Vervolg BMK 1,5
Rijkswaterstaat
Bekijk project
Planmatig boombeheer
Gemeente Emmen
Bekijk project

Wat hebben wij te bieden

  • Landelijke dekking
  • Ruime ervaring in boomverzorging en -onderhoud
  • Flexibele inzet
  • Intensieve samenwerking met idverde Bomendienst