• Home
  • Projecten
  • Westfield Mall of the Netherlands zorgt voor een veilige buitenruimte bij winters weer

Westfield Mall of the Netherlands zorgt voor een veilige buitenruimte bij winters weer

Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands | 2018 - 2024 | Leidschendam

Niets is zo veranderlijk als het weer

In 2021 is Westfield Mall of the Netherlands geopend in Leidschendam. Het 117.000 m2 gebouw met vele winkels, restaurants en andere vrijetijdsbesteding trekt ieder jaar miljoenen bezoekers. Het is daarom belangrijk dat het winkelcentrum ten alle tijden bereikbaar en veilig is. Zo geldt ook voor de buitenruimte! Sinds 2018 zorgt idverde Realisatie, vestiging Den Haag voor de bereikbaarheid van de Westfield Mall of the Netherlands in de winterperiode. Denk o.a. aan de rijwegen, parkeergelegenheden, fietsenstalling en wandelpaden bij acute gladheid door sneeuw en ijs.

idverde Realisatie staat 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar voor Westfield Mall of the Netherlands voor gladheidsbestrijding, zodat bezoekers en medewerkers het hele jaar door veilig het winkelcentrum kunnen bereiken.

7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Tijdens het winterseizoen zorgen we voor veilige rijwegen, parkeerplaatsen, fietsenstalplaatsen en wandelpaden. De sneeuw en het ijs wordt zowel machinaal en handmatig verwijderd; denk aan nat en droog strooien en sneeuw scheppen met een 4×4 Ranger. Bij hevige sneeuwval bieden we ook de service om het sneeuw van de daken te verwijderen.

Gladheidbestrijding

idverde Realisatie is 24 uur per dag bereikbaar voor acute gladheidsbestrijding situaties. Wouter Breman (Gladheidscoördinator bij idverde Realisatie): ‘’Naast dat The Westfield Mall of the Nederlands ons altijd kan bellen, houden wij op eigen inzicht en via een speciale service bij wanneer er winters weer wordt verwacht. We zijn aangesloten bij een speciale service om gladheidvoorspellingen vooruitlopend in beeld te kunnen krijgen, zodat we dit vooraf met de opdrachtgever kunnen delen. Voor openingstijd kan er dan al de keuze zijn gemaakt om machinaal en/of handmatig te strooien’’. De app geeft o.a. aan welke wegen en parkeerdekken er in de gaten moeten worden gehouden. Wanneer één keer strooien voor openingstijd niet genoeg is omdat het blijft vriezen of sneeuwen, komen onze collega’s gedurende de dag nog een keer langs om de werkzaamheden te herhalen.

Seizoensgebonden contract

Aan het einde van het seizoen houden we een evaluatie en kijken we uit naar een nieuw winterseizoen. ‘’Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Westfield Mall of the Netherlands en we zijn er trots op dat wij met onze werkzaamheden bijdragen aan het toegankelijk en veilig houden van het winkelcentrum bij winters weer’’ aldus Breman.

Gladheidsbestrijding op maat voor uw buitenruimte?

Voor verschillende klanten verzorgen wij de gladheidsbestrijding op locaties door heel Nederland. Door onze landelijke dekking en flexibele inzetbaarheid kunnen wij onze klanten altijd en overal een veilige en toegankelijke buitenruimte verzorgen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Arjan Dans
Arjan Dans

Vestigingsmanager, idverde Realisatie

Stel mij een vraag