• Home
  • Laatste nieuws
  • idverde NL en BRAS FIJNAART samen aanwezig op Vakbeurs Sportaccommodaties
Nieuws
Michiel Cox
Michiel Cox

Vestigingsmanager, idverde Realisatie
T: 06 55 69 87 19

12 april 2022

idverde NL en BRAS FIJNAART samen aanwezig op Vakbeurs Sportaccommodaties

bewegen in het groen: nu en in de toekomst

Een juiste en goed onderhouden ondergrond is essentieel voor elke (top)sporter. Niet alleen om de beste prestaties te kunnen leveren en het meeste plezier te beleven, ook om veilig te kunnen sporten is de ondergrond belangrijk. Om sportvelden geschikt te maken én te houden voor specifieke zware belasting is veel kennis en ervaring nodig. Met jarenlange ervaring hebben BRAS FIJNAART (onderdeel van de idverde groep) en idverde NL zich gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van verschillende soorten sportvelden.

(Chemievrij) onderhoud met de juiste machines

Ook binnen de sport is er een Green Deal. De Green Deal Sport heeft als doel om in de toekomst geen chemische middelen meer te gebruiken op sportvelden. Met “Integrated Pest Management” (IPM) verminderen we het gebruik van chemische middelen op sportvelden. Een methodiek die wij al op diverse sportvelden hanteren.

BRAS FIJNAART en idverde NL beschikken over een uitgebreid machinepark die bijdraagt aan de kwaliteit van de grasmat. Daarmee hebben we altijd de apparatuur ter beschikking die nodig is. Up-to-date, modern en duurzaam. Alle machines nodig voor de optimale verzorging van uw terrein, hebben wij in eigen beheer.

Bezoek ons tijdens Vakbeurs Sportaccommodaties!

Onze experts maken het verschil. wij weten precies waar, wanneer en hoe we onze machines moeten gebruiken om tot het door u beoogde resultaat te komen. Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties (donderdag 26 april, Expo Houten) vertellen wij u graag meer over onze werkwijze en de innovatieve materialen die we gebruiken. Bezoek onze stand (2.1.22) en wij staan u graag te woord.

logo 890x890 website
Registreren voor gratis toegang
Michiel Cox
Michiel Cox

Vestigingsmanager, idverde Realisatie

T: 06 55 69 87 19
E: michiel.cox@idverde.nl

Brochure Groener sporten
Square_Brochure_groener-sporten@2x
Download brochure

Laatste nieuws

Meer nieuws