In de media
Arjan Dans
Arjan Dans

Vestigingsmanager, idverde Realisatie
T: 06 51 50 33 00

11 april 2022

idverde Realisatie precies een jaar in Pijnacker actief

Het lijkt nog steeds een beetje een goed bewaard geheim dat het internationale bedrijf idverde alweer een jaar ook in Pijnacker – aan de Katwijkerlaan – een vestiging heeft. We praten daar met vestigingsmanager Arjan Dans die zelf van oorsprong uit de wegenbouw afkomstig is.

Arjan legt uit wie en wat idverde NL is. “Wij zijn een landelijke speler op het gebied van advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van groen in de brede zin van het woord: tuinen, parken, daktuinen, gevelbeplanting maar bijvoorbeeld ook speelvoorzieningen, groene schoolpleinen en zorgtuinen. idverde NL bestaat uit drie werkmaatschappijen. idverde Advies is ons groene architecten en ingenieursbureau met vier vestigingen in Nederland. idverde Bomendienst zit in Apeldoorn en idverde Realisatie betreft onze groene aannemers met elf vestigingen door heel Nederland, waaronder Pijnacker.” Naast ‘het groen’ heeft de vestiging in Pijnacker ook een grond-, weg- en waterbouwtak en houdt men zich tevens bezig met bodemsanering. De verhouding is zo dat tweederde van het werk groen betreft en éénderde grond-, weg- en waterbouw.

idverde is een ambitieuze internationale organisatie en ondertussen actief in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Denemarken, Zwitserland en Nederland. Sinds 2018 is idverde werkzaam in Nederland. In eerste instantie nog onder de naam BTL. In oktober 2020 is de naam gewijzigd naar idverde NL. Arjan Dans vertelt dat hij zelf nog niet zo lang bij Verboon Den Haag werkte, het bedrijf dat in 2019 onderdeel is geworden van idverde NL en sinds 2020 één van de elf vestigingen is van idverde Realisatie.

De 53-jarige inwoner van Zwijndrecht geeft bij de vestiging in Pijnacker leiding aan zo’n vijftig vaste medewerkers en dertig tijdelijke. Zoals bijna elk bedrijf is ook idverde NL voortdurend op zoek naar vakmensen, niet alleen in Pijnacker. Jonge mensen, herintreders, zij-instromers; iedereen is welkom en het opleiden van nieuwe krachten gebeurt deels intern en in de praktijk.

Met enthousiasme vertelt Arjan over een nieuwe collega die het kantoorwerk zat was en in plaats van financieel medewerker nu lekker buiten bezig is. “Hij is ontzettend gemotiveerd en leergierig. En daardoor heeft hij een positieve invloed op de collega’s die al jaren bij ons werken.” De vestiging in Pijnacker pakt een breed scala van projecten aan en is werkzaam in zo ongeveer de hele provincie. De dichtstbijzijnde andere eigen vestigingen zitten in Utrecht en het Zeeuwse Bruinisse. Vanwege het Verboonverleden heeft de vestiging in Pijnacker veel klanten in Den Haag en directe omgeving, maar ook dichterbij weten gemeenten, organisaties, stichtingen, verenigingen van eigenaren, bedrijven en ook particulieren idverde Realisatie steeds beter te vinden. De vestiging in Pijnacker heeft ook een grote verhuurtak met een uitgebreid assortiment aan materieel.

Arjan Dans is de vestigingsmanager van idverde Realisatie.
Arjan Dans is de vestigingsmanager van idverde Realisatie.
“We zijn nu een jaar bezig en hebben onze draai in Pijnacker echt gevonden. We hebben een mooi team”

Doordat idverde NL meerdere vestigingen heeft, is er niet alleen sprake van landelijke dekking maar is er ook veel kennis en kunde in huis voor planontwikkeling en advisering. “We zijn nu een jaar bezig en hebben onze draai in Pijnacker echt gevonden. We hebben een mooi team”, aldus Arjan die zelf heel veel werkervaring heeft in de verschillende vakgebieden. Hij is daarbij een manager die niet boven maar vooral tussen de mensen staat.

“Het is heel veelzijdig werk. Je bent met techniek bezig, met het runnen van een bedrijf maar je bent ook sociaal werker met zo veel verschillende mensen in het team. Ik probeer de medewerkers te motiveren en te ondersteunen waar dat mogelijk is. Aan de Katwijkerlaan in Pijnacker hebben we alle ruimte om ons werk te doen. Wat ons betreft, gaan we in
Pijnacker en omgeving flink aan de weg timmeren”, zo besluit Arjan Dans zijn enthousiaste verhaal.

Contactgegevens

  • Katwijkerlaan 113
  • 2641 PE Pijnacker
  • 070 307 30 60
  • denhaag@idverde.nl

De expertise op een rijtje

Groenwerkzaamheden
GWW-werkzaamheden
Lees meer
Verhuur materieel
Lees meer
Gladheidbestrijding
Lees meer

Auteur: Sjaak Oudshoorn

Dit artikel is ook te lezen in De Telstar, week 14.

Arjan Dans
Arjan Dans

Vestigingsmanager, idverde Realisatie

T: 06 51 50 33 00
E: arjan.dans@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws