Nieuws
25 juni 2021

Start nieuwe vakgroep GEO-informatie binnen idverde Advies

Deze week is vanuit het idverde Advies kantoor in ’s-Hertogenbosch de officiële start gemaakt met de nieuwe vakgroep GEO-informatie binnen! Als expert op het gebied van de groene buitenruimte is idverde zich als geen ander bewust dat “groen data” de bron van onze toekomstige groene duurzame leefomgeving vormt.

Het team bestaande uit diverse GEO- en GIS-specialisten gaat enthousiast aan de slag om GIS- en GEO-dataoplossingen over de volle breedte van het werkveld van idverde uit rollen.

Van storymap tot een bomen web portaal, natuurwaardenkaarten, databeheersystemen en speeltuin app’s. Samen met onze experts binnen de vakgebieden Landschapsarchitectuur, Ecologie, Voorbereiding & Realisatie en Organisatie & Beheer levert GEO-informatie de actuele groene GIS data en geven innovaties nieuwe inzichten en analyses voor complexe toekomstige omgevingsvraagstukken.

Benieuwd naar de plannen , diensten en producten van de nieuwe vakgroep GEO-informatie? Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden van GEO en GIS als antwoord op uw uitdagingen voor een toekomstbestendige groene buitenruimte en hij kijkt er naar uit om snel persoonlijk kennis te maken!

Brochure idverde Advies

Wilt u meer weten over de groene mogelijkheden die idverde Advies u kan bieden? Download dan onze brochure.

Download brochure
Square_Brochure_advies-voor-groener-leven@2x
Nieuwe - Overzicht - Nieuwe vakgroep idverde Advies

Stel mij een vraag

Laatste nieuws

Meer nieuws