idverde Realisatie
Kim de Winter
Kim de Winter

HR Business Partner, idverde Nederland
T: 06 53 22 64 05

21 juni 2018

Mijn stage bij vestiging Venray

Ik ben Roel Verberk, 23 jaar en kom uit Oploo (Noord-Brabant). Ik studeer Bos- en natuurbeheer op het Helicon in Velp en zit in het examenjaar. In februari ben ik begonnen met mijn stage bij BTL Realisatie in Venray op de afdeling werkvoorbereiding.

Nieuwe ervaringen

In eerste instantie wist ik niet precies wat ik kon verwachten als werkvoorbereider aangezien het mijn eerste stage is op deze afdeling. De eerste weken ben ik veel geholpen door mijn collega’s Ruud Custers en Markus van Werde, zo hebben ze mij veel uitgelegd over het calculatieprogramma Bakker & Spees en het benaderen van verschillende bedrijven.

stage, btl, venray

Stagemogelijkheden

Als stagiair zijn er veel mogelijkheden bij BTL, zo heb ik een toolbox over het keuren van beplanting mogen presenteren, een aantal vergaderingen met verschillende bedrijven mogen bijwonen en veel verschillende projecten gecalculeerd. Bij BTL word je als stagiair op een prettige manier begeleid; je kunt alles vragen, maar eerst moet je zelf kijken in hoeverre je een project kan calculeren.

Onlangs heb ik op school een presentatie gegeven over BTL. Mijn mentor en medestudenten vonden het een interessant verhaal, hiermee hoop ik nog een aantal nieuwe toekomstige stagiaires/ollega’s te werven.

Kim de Winter
Kim de Winter

HR Business Partner, idverde Nederland

T: 06 53 22 64 05
E: kim.d.winter@idverde.nl