Aanleg buitenruimte Tulp Keukens in Rijssen

Tulp Keukens
Tulp Keukens | 2018 - 2019 | Rijssen

Aanleg buitenruimte Tulp Keukens in Rijssen

In nauwe samenwerking tussen idverde Advies en idverde Realisatie, vestiging Hengelo, is de buitenruimte bij de showroom van Tulp Keukens in Rijssen gemoderniseerd. Op deze manier sluit de buitenruimte weer aan bij de eigentijdse showroom die Tulp Keukens recentelijk heeft gecreëerd.

Eén ruimte

Als je voor de showroom staat, gaan de binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar over, voornamelijk door het gebruik van dezelfde materialen. Zowel binnen als buiten zijn zitplaatsen gecreëerd, zodat klanten altijd dezelfde sfeer ervaren. De beplanting, die voornamelijk bestaat uit grassen, is hierop aangepast.

 

Het traject

Na het verkrijgen van de opdracht is er eerst een ontwerp gemaakt. Toen dit ontwerp eenmaal was goedgekeurd, zo vertelt Rudy Kosters, projectleider bij idverde Realisatie, vestiging Hengelo, volgde het beplantingsplan. Nu dat dit plan is uitgevoerd, blijft de vestiging in Hengelo de tuin onderhouden.

 

Tevreden

Eerder is er via de vestiging in Haaren een project voor Tulp Keukens, naar tevredenheid, uitgevoerd. Daarom hebben wij deze nieuwe opdracht ook verkregen, vertelt Rudy trots. Het is fijn en belangrijk voor ons dat we samen met de opdrachtgever een mooie tuin maken die de klanten van Tulp uitnodigt om een bezoek aan de showroom te brengen.

Rudy Kosters
Rudy Kosters

Projectleider sr., idverde Realisatie

Stel mij een vraag