Nieuws
Casper Hubers
Casper Hubers

Vestigingsmanager, idverde Realisatie
T: 030 240 96 44

10 augustus 2021

Werk jij ook mee aan Floriade 2022?

Reageer vandaag nog op onze functies!

Mis het niet en bouw mee aan Floriade 2022Ben jij een groenvoorziener, hovenier, voorman, uitvoerder, werkvoorbereider of projectleider, of wil je graag beginnen met een baan in het groen? Lees verder of reageer direct op één van deze functies door op de buttons ‘Stel mij een vraag’ of ‘Neem nu contact op met Casper Hubers’ te klikken. Vermeld je naam, contactgegevens en de functie waar je interesse in hebt! 

Start je carrière of zet de volgende stap samen met ons in aanloop naar, tijdens én zelfs na Floriade! Een unieke kans die één keer in de tien jaar voorbijkomt om mee te werken aan de voorbereiding, aanleg en onderhoud van een wereldtentoonstelling. De groene sector is belangrijker dan ooit voor een gezonde, veilige leefomgeving en onze natuur. Maak samen met enthousiaste collega’s het verschil! 

De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade vindt slechts één keer in de tien jaar plaats. Het is de zevende keer dat Floriade in Nederland wordt gehouden, ditmaal op een prachtige locatie in Almere. De Nederlandse tuinbouwbranche en groensector werken samen met nationale en internationale deelnemers aan het thema ‘Growing Green Cities’. 

Werk mee aan dit prachtige project!

Voor ons en onze medewerkers is Floriade een fantastisch podium om te laten zien wat ons vak te bieden heeft. Dit doen wij onder de naam Urban Green Collective, een samenwerking van idverde RealisatieBoogaart Almere en Sight Landscaping. Samen werken wij aan Floriade en geven wij ook jou een unieke kans om aan dit prachtige project te werken!

Neem nu contact op met Casper Hubers

Duurzaam leren en werken in het groen

Urban Green Collective werkt samen met TRI groei in groen, Yuverta, Aeres , Tomingroep en Floriade Werkbedrijf met als doel om begin september te starten met een leerwerktraject. We bieden tenminste 20 medewerkers een dienstverband tot november 2022 en mogelijk langer. Wil jij 1 van deze 20 nieuwe collega’s zijn? Reageer dan uiterlijk 1 september a.s. door op de buttons ‘Stel mij een vraag’ of ‘Neem nu contact op met Casper Hubers’ te klikken. Vermeld je naam, contactgegevens en de functie waar je interesse in hebt!

Heb je al volop ervaring in het groen en wil je de volgende stap in je carrière zetten? Dan gaan we ook graag het gesprek met je aan.  De hoge eisen t.a.v. voorbereiding, aanleg en onderhoud maken Floriade uniek om bij betrokken te zijn. Dat vraagt om een grote mate van vakmanschap, uitstekende leiderschapskwaliteiten, kennis en ervaring om dit project in goede banen te leiden.  

Starters

Wat ga je doen?

Als medewerker van Urban Green Collective voer je in teamverband werkzaamheden uit op het Floriadeterrein als geheel of voor specifieke inzendingen. De nadruk ligt op veelzijdige onderhouds- en aanlegwerken. Samen met je teamgenoten neem je deel aan het leerwerktraject en word je zo praktisch opgeleid tot groenexpert. Kortom, een functie waarbij een hoop uitdaging komt kijken en je veel nieuwe kennis opdoet.

Wat neem je mee?

 • Je kunt goed in teamverband werken.
 • Je bent sociaal en representatief.
 • Je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief.
 • Je hebt passie voor groen.

Wat wij bieden?

 • Deelname aan een gedegen leerwerktraject i.s.m. onderwijsinstellingen (Yuverta, Aeres), opleidingsbureau TRI en sociale ondernemingen (Tomingroep en Floriade Werkbedrijf)
 • Zicht op een baan tot november 2022

Ervaren collega's

Wat ga je doen?

Je specifieke werkzaamheden hangen af van de functie waarvoor je kiest, maar als medewerker van Urban Green Collective voer je zelfstandig werkzaamheden uit op het Floriadeterrein als geheel of voor specifieke inzendingen. De nadruk ligt op veelzijdige en complexe onderhouds- en aanlegwerken.

Wat neem je mee?

Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert:

 • beschik je over het juiste werk- en denkniveau. Dit zien wij terug in jouw werkervaring of behaalde diploma’s.
 • werk je zelfstandig, ben je organisatorisch sterk en draait je jouw hand niet om voor unieke en complexe projecten
 • ongeacht de specifieke functie ben je:
  • sociaal en representatief.
  • neem je verantwoordelijkheid en toon je initiatief.
  • heb je passie voor groen.

Wat wij bieden?

 • Minimaal een jaarcontract.
 • Opleidingen en training om je verder te ontwikkelen in je vakgebied.
 • Een aantrekkelijke functie met veel doorgroeimogelijkheden.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij je ervaring en functie (auto, laptop en telefoon van de zaak).
 • Een uitdagende baan met enthousiaste collega’s.

Heb jij vragen over werken voor Urban Green Collective?

Casper Hubers
Casper Hubers

Vestigingsmanager, idverde Realisatie
T: 030 240 96 44

Floriade in aanleg

Casper Hubers
Casper Hubers (Urban Green Collective)

Vestigingsmanager, idverde Realisatie

T: 030 240 96 44
E: contact@urbangreencollective.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws