Nieuws
Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland
T: 06 23 93 51 58

21 mei 2019

Homerun, lopen voor het goede doel

Onze collega Frans van Zon van vestiging Haaren, zet zich dit jaar optimaal in voor goede doelen. Na de fietstocht van idverde in mei, neemt hij op 22 en 23 juni a.s., samen met zijn vrouw, deel aan een estafetteloop. Maar liefst 240 km wordt lopend afgelegd in 24 uur. Dag en nacht, continu is team 2C&More op de been. En de opbrengst? Die is voor het Ronald McDonaldhuis in Tilburg.

Het team bestaat uit zestien enthousiastelingen die samen de hartvormige route langs zes Ronald McDonaldhuizen afleggen. Tien mensen lopen, Frans en nog vijf anderen begeleiden het team per fiets en bus. Het team uit Hilvarenbeek moet minimaal € 7.000,- ophalen. Hiervoor kunnen zo’n 116 nachten in een Ronald McDonaldhuis worden geregeld, ook wel ‘nachtzoenen’ genoemd. De opbrengst van team 2C&More gaat naar het Ronald McDonaldhuis in Tilburg. Een unieke locatie omdat deze, als enige in Nederland, overnachting biedt aan ouders met een comateus kind in het ziekenhuis. Hiervoor is vaak langdurig verblijf nodig

Nieuws - HomeRun 4

BTL draagt Frans, zijn vrouw en de rest van het team een warm hart toe en heeft € 250,- gedoneerd. Wil je Frans ook sponseren? Ga dan naar de website van de estafetteloop.

Meggie Olijslagers - 2
Meggie Olijslagers

Marketingcommunicatiespecialist, idverde Nederland

T: 06 23 93 51 58
E: meggie.olijslagers@idverde.nl

Laatste nieuws

Meer nieuws